DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Hafif Yağmurlu
22°C
Ankara
22°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Çok Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C

Danimarka’dan tatile gelen anne ve kızı vahşice öldürüldü!

24.07.2023 08:02
3.180
A+
A-

Danimarka’dan tatile gelen anne ve kızı vahşice öldürüldü!

Danimarka’dan Nevşehir’e tatile gelen anne ve tatilde bulundukları Avanos ilçesinde canice bıçaklanarak öldürüldü.

Katil zanlısının boşanma aşamasındaki eş olduğu ortaya çıktı.

Cinayetin planlı bir şekilde işlendiği ortaya çıkarken katil zanlısı Yaşar Temur Danimarka’dan itibaren eşini ve kızını takip ettiği tespit edildi.

Danimarka’da ikamet eden Yaşar Temur, Türkiye’ye tatile gelen boşanma aşamasındaki eşi Zübeyde Temur ile 6 yaşındaki kızları Hatice Temur’u takip ederek, Nevşehir’in Avanos ilçesinde kaldıkları otelin havuzunda bıçaklayarak canice öldürdü. Olayın ardından Yaşar Temur asayiş büro amirliği cinayet şube ekiplerince gözaltına alındı.

Cinayet saat 14.30 sıralarında Avanos ilçesinde bulunan bir otelde gerçekleşti. Danimarka’da yaşayan Zübeyde Temur, kızı Hatice ile birlikte ilk önce Adana’ya geldi. Anne ve kız ardından da buradan Nevşehir’in Avanos ilçesine giderek, bir otele yerleşti.
Bunu öğrenen Yaşar Temur ilk önce eşinin memleketi Adana’ya geldi. Buradan da aracı ile 6 yaşındaki kızı ve eşinin konakladığı Avanos’taki otele gitti.

Yaşar Temur, otelin havuzunda kızı ile yüzerken bulduğu eşi ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Yaşar Temur, yanında planlı bir şekilde getirdiği bıçakla eşi ve kızını havuzda defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Gelen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Zübeyde Temur ve 6 yaşındaki kızı Hatice Temur kurtarılamadı.
Anne ve minik kızın cansız bedenleri, otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Gözaltına alınan Yaşar Temur’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar da adeta cinayeti önceden haber verircesine içerikler oluşturduğu ortaya çıktı.
Zübeyde Temur’un Danimarka adli makamlarına daha önce can güvenliği endişesi ile iligili başvurduğu, fakat bir sonuç alamadığı iddia ediliyor.

Eski eşini ve kızını öldürdükten sonra İlçenin Altınpınar köyünde polise teslim olan Yaşar Temur, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.
©sna.dk

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.