DOLAR
32,2651
EURO
34,9414
ALTIN
2.440,67
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara
Az Bulutlu
18°C
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
23°C

Müge Anlı’da Konyalı iki kardeş aranıyor! İddialar vahim

24.10.2023 21:22
1.492
A+
A-

Müge Anlı’da Konyalı iki kardeş aranıyor! İddialar vahim

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aynı tarihte farklı yerlerden kaybolan Konyalı iki kardeş aranıyor. Sude (14) ve Cumali Akçam (12) kardeşlerden 11 gündür haber yok. Annenin iddiası ise çocukları üvey babanın kaçırdığı yönünde.

Müge AnlıKonya’da kaybolan Sude (14) ve Cumali Akçam (12) kardeşleri arıyor.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, programında yeni bir Konya gelişmesi yaşandı. 13 Ekim 2023 tarihinde farklı yerlerden kaybolan iki kardeş her yerde aranıyor.

14 yaşındaki Sude ve 12 yaşındaki Cumali Akçam kardeşlerden 11 gündür haber yok.

İLK EVLİLİĞİNDEN 3 ÇOCUĞU DÜNYAYA GELDİ

Konya’da yaşayan Keziban, ilk evliliğini Burhan Akçam ile gerçekleştirdi. Melisa (19), Sude (14) ve Cumali (12) isimli 3 çocukları olan çift, boşandı. Anne, ikinci evliliğini ise Yusuf Dağlı ile yaptı. Dağlı’dan ise Hasret Ela (9) ve Elifnaz (7) isimli çocukları oldu.

BOŞANMA AŞAMASINDALAR

Boşanma aşamasında olan Keziban ve Yusuf Dağlı çifti, ayrı yaşamaya başladı.

İKİ KARDEŞ ORTADAN KAYBOLDU

Keziban’ın ilk eşinden dünyaya gelen Sude ve Cumali bir anda ortadan kayboldu. Anne Keziban’ın iddiası ise çocukları üvey babanın kaçırdığı yönünde.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.